Bloggen ligger lågt

Ja bloggen går sitt liv till öde eller så skriver man ibland ändå och hoppas på nå läsare 😉.

Coronan lugna ner sig ju på sommaren och en bit in på hösten för att ta ny fart igen efter julen sedan dess har antalet smittade öka ganska rejält. Man läser till lust och leda om fallen och om alla nya restriktioner som skall införas. Elever i högstadiet skall åter igen sättas på distansstudier fr 8.3, tre veckor framåt. Men man får bara stå ut i nu läget och hoppas att vi sakta med säkert går mot de bättre att vi kan bli mera rörliga än nu när man typ far på jobb, butiken och hem. Sist man var någonstans var på hösten.

Hur mår man själv då? De går en dag i taget har påbörjat reumamedicin som försök till att kanske få bukt på ryggvärken men de finns inga garantier till att de hjälper och de tar 2-3 månader innan den ger sin fulla effekt så de blir en lång och mycket tålamod under väntetiden.


Vikten, ja den har jag kommit i mål med i princip, men har ett litet mål ännu att komma till sen får de nog vara bra där, väger i nu läget ca 65kg var ner och vända till 63 men med lite gott på vägen ibland så gick de lite upp igen, den vikt jag har i dag så vägde jag senast när jag var 16år gammal så kan inte annat än säga att jag är nöjd och stolt över mej själv. 



Tyvärr har man dåligt med bilder från för 2017
så man får bara snällt sätta in nya bilder.
om man lyckas hitta nån så sätter jag in de i nå skede 💓

Att gå fr stl 44-46 till 36-38 fr L->S är nå man har strävat till länge. de svåraste är ju att kunna hålla vikten men man borde försöka ta sig ut på raskapromenader nu när de äntligen börjar vara ljust när man kommer hem fr arbetet. så de skulle bara vara att ta sig i kragen och sätta igång, gymmet skulle man borda fara till också men man vill inte utsätta sig för onödig smitta när man aldrig vet vad andra bär på för att inte tala om sig själv. de får väl vara max 6 st/gång inne i gymmet just nu om jag förstod de rätt de jag hörde.

Jervis börjar också sakta men säkert få ett nytt utseende inne är nästan ett nöje att börja fara ut dit när man ser förändringarna 

köket ser nu mera ut så här

och kammarn har fått ett till rum eller ska man säga sängalkov
och blivit lite mindre 





Kommentarer

  1. Duktig som fixat vikten. Själv kämpar man nedåt. Har hittills lyckats gå ner 24kg. Förstår. man tappar lite lusten med allt då det är som det är med corona, men tror det vänder nu då det blir varmare och bättre väder. Sköt om dig och ha de så bra. Hälsningar från ett soligt Åland

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Varje kommentar är guldvärd

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

Mystiska utslag