Bilder tagna den 23.12.2010

Julskinkan påväg in i ugnen inbakad i rågmjöldeg istället för skinkpåse

Min allra första maltlimpa jag nånsin bakat den blev bra och den blev god mums

Kommentarer

  1. Hörde häromdagen talas om inbakad julskinka. Det var vanligt i Norrland och man åt brödet också, det var tydligen väldigt gott. Kan inte du berätta lite mera om hur du gjorde? Hon som berättade om det hade inget recept. Snälla!!

    SvaraRadera
  2. Hörde häromdagen talas om inbakad julskinka som tydligen skulle vara väldigt god - brödet också. Kvinnan som berättade om det är från Norrland. Hon visste förstås inte hur man gör. Har inte du något recept? Jag är jättenyfiken. Snälla!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har inget extra recept på de mera än att jag använder rågmjöl och vatten när vi bakar in skinkan. Jag har faktiskt aldrig smakat på rågmjölsdegen efter det. Men de kan nog vara att man kanske skulle kunna äta den när man tagit ut den ur ugnen :)

      Radera

Skicka en kommentar

Varje kommentar är guldvärd

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

Mystiska utslag