God fortsättning

God fortsättning på de nya året. Vi får se vad det nya året för med sig man vet ju aldrig vad som händer. 2013 var ju ett omtumlande år med sorg och glädje. 2014 hoppas vi på endast glädje och mycket att göra och försöka vara aktiva och kanske göra lite mera med barnen. 
Vi firade nyåret här hemma vi har i många år varit på Emsalö och skjutit raketer där men vi tyckte att vi skulle vara hemma detta år vilket nog var ganska skönt och barnen fick se lite mera nyårs smällare än vad vi brukar ha brukar bara ha en lite förpackning med nyårssmällare. I år hade vi en smällare som har varit på Houtskär i flera år Benjamin var rädd för raketer när han var liten så den blev osmälld men den fungerade faktiskt trodde den inte skulle göra de. 



Jag skulle också önska att det skulle komma snö så man skulle få komma ut i spåret lite men för tillfället ser de dåligt ut när de i skrivandets stund regnar där ute och temperaturen ligger på +5. Men nu ska vi inte deppa för den skull man får väl hitta på andra tidsfördriv så länge snön lyser med sin fråvaro. Vi har ju en fin simhall här i Borgå och när nu Lowa ännu slipper in gratis och pojkarna kostar bara 3,50€ .

Fondue var vår nyårs menu i år igen tror att de får bli de hedan efter  barnen tycker om de också fast de kräver lite tålamod att vänta :)
GOTT NYTT ÅR 2014 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

nya tag