Vilka väder omslag

Ja vad vädret ändrar från dag till dag ena dagen så är de flera plussgrader och följande kan de vara några minusgrader. Nu har de kommit lite snö under natten och vädret de med detsamma lite trevligare ut så länge det varar. I morgon har dom lovat -10 igen så man får ta och klä på sig lite extra åter en gång. 



Jag kommer självatt fara på jobb i morgon också hade inte råd att vara en dag extra tjänstledig tycker de räckte riktigt bra dom dagarna i december månaden jag förlorade.

Förstår nog fortfarande inte vad dom tror att dom sparar in på med att sköra ner på biträdestjänsterna i Borgå? en stor del av oss har ju tjänst endast under skolåret dvs augusti-maj och under loven som kommer under skolåret så måste man ta tjänstledigt eller snällt jobba om man inte har innestående övertidstimmar. Semester får man ju inte ta ut förrän på januari sidan.
Nå ja de är mycket man inte förstår när de gäller politiska frågor och inbesparingar. Lite samma som vad dom tror att dom sparar på att sänka barnbidragen. I vår familj blir de en förlust på 30€/mån €->de är mycket när man verkligen beöver dom. 2004 höjdes barnbidragen för första barnet från 90€->100€ nu är de inte långt ifrån som de var då. och för tre år (fyra?) sen höjdes även bidraget för följande barnen. Nå ja man ska inte spekulera så mycket egentligen.
Man blir bara å fundera på saker och ting emellan





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

nya tag