Mitten på April

Nu har April gått nästan halva vägen igen vet inte vart tiden flyger iväg ibland. Nästa vecka har vi påsk å då blir de avfärd till Houtskär Äntligen känns att man är i behov av lite lantsemester igen och koppla av lite. Åter en gång slås man av att man saknar nå att göra med händerna. Men de får man väl åtgärdat sen. Ha köpt lite blomlökar att sätta i jorden och hoppas att våren inte blir så torr annars kan de va att dom inte kommer upp. Men hoppas ju ändå på lite sol och värme börjar bi lite tött på detta pusslande med kläder 😂


När de gäller LCHF så har de spårat ur totalt den senaste månaden de har slunkit ett och annat ner den senaste tiden stress nivå hög eller försöker varva ner men de är svårt när de tvinna på en hel del i min hjärna som inte de skulle behöva göra. Vet liksom int hur man ska få kontroll på d. Men måste rycka upp mej både när de gäller mat och detta sockerberoende de går om viljan finns. Vilket de gör men de är lite trööögt. vågen visar ju +2 kg inte bra alls ångesten finns där när man ser d. Nu eller aldrig eller, Men de kommer ju en påsk och e sån utan påskägg går väl inte. jo de måste får bära eller brista. får äta andra ägg i stället 😜.


Men nu blir de lite räknande och sånt igen och på jobbet får man försöka låta bli dom goda mellanmålen som man kan äta.
Må fan ta den som ger sig jag ska ha dessa 3kg (4) bort som sitter kvar till sommaren. Peppra mej att komma igång. Gjorde ju plankan kom halvvägs och så kom en flunssa symptom våg å nu säger kroppen ifrån och beodrar en å vila. Nå tar de fr början igen sen när den orkar igen, klara iallafall 1 minut med plankan de är ganska strongt gjort tycker jag, jei.

Jag uppdaterar sen hur de gått om jag lyckas hålla mej till Lchf eller inte 😉

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

Mystiska utslag