1:a Juni

Tiden tycks ibalnd flyga iväg så man inte riktigt hinner med. Ännu några dagar i skolan för Wilhelm sen är de sommarlov vntar på att inte måsta stiga upp när klockan ringer :).

 Igår var Benjamin på operation för tonsillerna dom opererade bort både gom och svalgtonsillerna. tydligen var de ett bra val enligt läkaren han hade 8mm att svälja ner mat i innan dom opererade bort dom å dom andra hade varit slemmiga och inflamerade int undra på att pojk stackarn har haft svårt med vissa maträtter för att inte tala om sovande.

Och jag var på Inträdesförhör till Axxell igår, sökte till skolg.bitr utbildningen (vuxen) nu mera ingår oxå eftisledar utbildningen med i den. Nu får man rulla tummar å vänta på samtal nästa vecka dit va 24 sökande och de finns bara 12 platser.

Och så Wilhelm, han var och stukade sin fot igår så den är stor som en tennisboll. Han hade hoppat ner från 4:de el. 5:te trappsteget från en trappuppgång och hade landat snett med foten autch. Vet redan hur ont de tog när jag fick knä ur led

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

nya tag