Mulen dag

Ännu en mulen dag, De var mulet igår nå solen tittade lite fram nog mellan molnena på morgonen men sen blev de grått. Ännu idag är de grått Ska de vara mulet så kan de ju också regna tycker jag i allafall. Hade tänkt fara till stranden idag men inte lockar de riktigt när de är mulet. Men kanske de blir bättre på eftermiddagen.


I väntan på plättar. De regnade lite då vi skulle börja

Lowas arm har nu blivit bättre hon har bra läkningsförmåga helt tydligt. Nu behöver vi bara ha de lite inlindat å sätta rikligt med bepanten på i en vecka ännu brännsåret såg fint ut också och hon var nog såå duktig när sjuksköterskan tittade på de å lade nytt förband på Lowa pratade på och var glad coh lekte med sängen som har såndär hiss system ;). De var skoj tyckte hon. Nu hoppas vi att de var sommarens enda olycka de brukar hända oss en gång på sommaren att man måste plåstra om barnen lite extra men pepparpeppar så ha de inte hänt nå på några år förrän nu

Kommentarer

  1. va bra att armen börjar vara bra! oj vad gott med plättar som e stekta utomhus, kanske vi måste ta o göra de på veckoslutet :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Varje kommentar är guldvärd

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

Mystiska utslag