Glada Vappen

Ja en trevlig valborg till er läsare och bloggare önskar jag här men april månadens sista inlägg. Belive it or not så har vi 21 arbets/skoldagar kvar så är de sommar. Måste så småningom fundera ut vad man skulle ta och göra i sommar med barnen. Idrottsskolan kanske skulle vara ett alternativ igen för Benjamin och kanske Wilhelm men honom har jag också anmält till Öviks läger så om han hinner på nå annat läger så får vi se :). 

Jag har nog varit ganska dålig på att uppdatera min blogg just nu vet inte varför måste kanske ta och skärpa mej lite:/ De är ju inte skoj för er läsare heller att inte få någonting nytt att läsa eller hur?
Wilhelm hade förra veckoslutet en kompis hos oss som fick sova över natten kanske på tiden eftersom han ändå fyller 11år i höst. De gick helt bra även om de hände en liten olycka med dator oförsiktig som han kan vara ibalnd så hade han haft dator på golvet och så hade dom hoppat på den :( så lite mindre än halva skärmen är obrukbar suck*. Den är visserligen 2 år gammal men jag hade tänkt ha de tills hösten åtminstone men men man kan inget göra åt den saken nu men en ny kommer vi att behöva. Men när vi skaffar den vet vi inte. 

så här ser de alltså ut

 Benjamin hittade på här i början på mars att han skulle ta och så lite tomat frön så han tog en avklippt mjölktölk och kastade ner 11 frön och alla kom upp så nu har v fina tomatplantor som växer i köksfönstret :)
 Ja och sen till vårt bilskrälle öppnade motrohuven på bilen för att kolla säkringarna som finns där under och de som blicken faller på är en lös sladd som häger där och har inte en blekaste aning om vart den hörs eller var den skall vara :O. Hittar inte nån kontakt som den ska sitta fast i!? Ja och så startar den inte ALLS över huvudtaget 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

nya tag