Julafton

Så var julen då här med buller och bång så kom de som verkade så långt borta. Spänningen stiger i barnen och dom sitter och väntar att dom ska få öppna någo julklappar men dom får nog försöka hålla sig ännu :). Vi kommer att vara bara hemma som vanligt men ibland skulle de nog vara skönt att få komma bort från julstöket och någon annan skulle sköta den delen i stället. 

Men önskar er alla en 
RIKTIGT GOD JUL 
och njut av de vackra vädret vi har där ute

Själv skall jag försöka så gott de går att vara utan sötsaker under julhelgen har nu varit utan i över en månad resultatet har varit 3kg de ni!

Kommentarer

  1. God Jul till Er!!
    Hälsningar från Kasnäs :)

    SvaraRadera
  2. Då skulle det vara på tiden, att Ni nästa år tar Er tex. till någon Badinrättning tex. i Lappland i sammband med ett Slalom-Center, för i dylika, ordnas det nog programm för hela familjen från morgon till kväll alla dagar, antingen alltså för hela familjen tillsammans, eller vissa programm, är skillda för vuxna och skillda för barn. Har redan prövat på flera, olika sådanna och det fungerar bra, då Folk jobbar i Team så, att tex. den, som jobbar på Julafton, är lädig på Juldagen osv. Saken, är ju som baken, men det finns ju även de, som åker till fast Thailand till julen, men personligen tycker jag, att det nog skall vara snö på julen, men Sveriget, är helt ok alternativ i det fallet! Oberoende, god fortsättning på Juletiden och ett Gott Nytt år 2015, hälsar Matti, just nu på Hotelli Hetan Majatalo www.hetan-majatalo.fi i Enontekiö, till vilken Kommun, man kunde flytta.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Varje kommentar är guldvärd

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

Mystiska utslag