En tid sedan

De är en tid sedan jag har hunnit sätta mej ner och skriva några rader på bloggen vet inte riktigt hur det har blivit så. Har helt enkelt inte hunnit och orkat skriva. Kan vara att de blir lite gesare med inläggen men vi får se. Våren har kommit där ute ännu vid påsken så var det en hel del snö kvar på gården men nu är det endast vid huset där snön har rasat ner från taket kvar. I blomrabatten på framsidan har det börjat komma upp knoppar. Det har faktiskt varit varmt och skönt där ute. Imorgon skall vi på trädgårdsmässa det är några år sedan vi har där sist. Roligt och se hur man kan planera gården eller bara annars få inspiration att göra saker och ting ute.
På påsken var vi på Houtskär fick en hel del gjort som jag inte gjort på flera år och de gör mej lite nöjdare våren var ju i full gång där ute reda då jämfört med Borgå

Gården är ju ingen vacker syn så här på våren men sen när gräset grönskar så är den så fin

Här hemma har vi kört igång sjukstugan ingen av barnen har egentligen varit ordentligt sjuka men nu kom de första Benjamin vaknade i går morse med huvudvärk och kände sig lite snurrig. Så innan han gick till skolan tog jag tempen på honom för säkerhetsskull och den visade 37,7. När jag kom hem var den över 38 tur att man litar på instinkten att hålla barnet hemma. Nu är den uppe i 39,3. 

På veckoslutet gick Gustafs tävlingarna av stapeln igen denna gång hade vi alla tre med och det var ju första och sista gången det också för Wilhelm börjar ju Högstadiet i höst.


21.3-16 såg det ut så här de kom 10 cm ny snö och då hade just den gamla snön smultit bort


Kommentarer

Skicka en kommentar

Varje kommentar är guldvärd

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

Mystiska utslag