Dagarna dom går



Dagarna dom går man hinner inte helt med. Julen närmar sig med storm steg få se vad man gör då, vi bestämde oss med barnens pappa att dom är hos honom på julafton och så kommer barnen till mej på juldagen. Är också i valet och kvalet om man ska skaffa plastgran åt sig eller ännu satsa på en riktig. Nå har lite tid å bestämma mig ännu fördelarna med plast är ju att man slipper alla barr men en riktig är alltid riktig. 
Dom senaste dagarna har man varit enormt trött och så har man känt sig som om man blivit överkörd av en ångvält. Kan ju vara att de är äggfasta som gjorde de så väntar några dagar och ser om de blir bättre. LCHF är egentligen inte bara ett bantningssätt utan också en livsstil. Finns olika steg i de också som nå annat ochbjag går hellre ner i vikt med att äta gott än att dricka nå vlcd-drycker, (very low calories drink) som tex xtravaganza har. 
Nå resultatet blev i allafall -3,6kg orka inte sista dagen mådde illa och var helt slut. Men ganska när a mitt mål var jag hinner ännu få dom sista 400g bort ännu innan julen ;).
Fan ta den som ger sig 😇😅
Ibland önska man bara att man hade nån att krama om 😏

Kommentarer

Skicka en kommentar

Varje kommentar är guldvärd

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

Mystiska utslag