Ny vecka

Snart mitten på mars ute smälter snön så de knakar. Dom hade lovat slask idag men man kan ju hoppas att de ute blir de blir så vått och eländigt temperaturen ute vid 8.30 låg på +0 grader.
Nå Barnen har ingen panik nu i allafall dm har kura kläder å alla har dom gummistövlar Lowa fick ett par nya fina ljusröda gummistövlar som hon var jätte stolt över :). Ska ta en bild på henne med stövlarna på när hon kommer hem. Till veckoslutet åker vi till Houtskär de ska bli skönt att få komma dit emellan där finns mera att göra där än vad de finns här i stan. Ja väntar på att snön ska smälta så man får börja med trädgården. Ha tänkt planter om vårt jordgubbsland som ha blivit lite vanskött men de ska bli bättre ;). Hela stället där jordgubbslandet finns så ska fixas upp nu e de vildvuxet gräs där som e omöjligt att klippa och då man inte vet hur mycket stenar dit finns under på de stället.
Houtskari vaakuna.svg
Houtskärs f.d vapen
Nu i veckan skall jag ta och plantera ner lite chilifrön (inomhus förstås)och i Houtskär har vi även gröna och röda paprika frön som även dom skall ner i jorden de ska bli mycket sådd i år (hoppas jag) Vår balkong här i stan så blir som ett växthus sommartid när solen gassar på så där kommer säkert att trivas en hel del plantor oxå

Kommentarer

  1. ja ha o fundera på att så lite frön, vet bara int var ja ska ha dom sen i sommar, borde få ett litet växthus. (sen e ja super dålig på att få någo att växa så tror att jag köper några färdiga plantor)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Varje kommentar är guldvärd

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

nya tag