Utmanar mej själv

Nu kommer jag att göra nå som ja inte vet om jag lyckas med. Jag kommer att utmna mej själv att laga en kaka med Blixten Mcqeen på. De kan vara att de blir för svårt eller så klarar ja de galant de ter står att se slut resultatet kommer nog på bild om de lyckas.

Igår va vi till öronläkare med Benjamin för att kolla hanss tonsiller. Nu blev de då klart att han skall operera bort dom så den 31.5 så kommer dom att operera honom. Sen hoppas vi på att vi får ostörda nätter framöver och kanske också en lugnare pojke som inte alltid är trött, gnällig och skrikig.



Och så till lite annat :)
Vilket Mars väder vi har idag har de nog varit sååå ombytligt ena minuten skiner solen och andra minuten snöar de eller så haglar d. Men just nu kom solen fram igen nu vill inte jag ha mera snö i allafall tycker att våren nu skulle få komma utan mera snö å slask. Men knappast är de över ännu sånt är de. 
Så här kan de förrästen gå när höststormen kommer. I höstas när de blåste som värst så tog den taket från lekstugan med sig Taket liggen en liten bit bort

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

nya tag