Svårt

Vad gör man när mellersta pojken inte trivs på dagis, han ha inte trivts sedan ha började. Till att börja med var orsakerna att han inte hade kompisar (svår att komma in på en ny plats) men nu är ju inte de som är orsaken mera de är bara så att han inte trivs :(. Jag hoppas innerligt att de blir bättre i förskolan. Hade aldrig sådana här problem i Pargas. Han är den som har tagit flytten hårdast han talar ofta om att han vill flytta tillbaka för att allt var så mycket bättre där än här. 
solen kom opassligt därför blek bild

 Lowa tar däremot inte stress, Hon trivs däremot på dagis de som är lite synd är att hon är i gruppen för 0-3 åringar och hon är äldst i gruppen vad jag har förstått. Gillar inte helt att hon är där för hon kommer hem och börjar tala "bebis" språk o_O. 
Och så Wilhelm han tycker också om att bo i Borgå han har nära till fammo som han tycker mycket om och som skämmer bort honom FÖR mycket. Varje gång han har varit dit så är han på så dåligt humör å går hårt på Lowa och Benjamin (Benjamin får sig mest). Benjmain och Wilhelm kommer inte alls överens med varandra dom strider och bråkar heeeela tiden.
Wilhelm har iallfall kommit bra in i sin klass och han jobbar bra och flitigt men läxläsningen blir lite på hälft emellanåt. 
Men han talar nog också om att han skulle vilja fara och hälsa på sina gamla vänner i Pargas
Suck, och kanske man själv liiite längtar tillbaka sist och slutligen lika ensam är man här i Borgå som i Pargas ändå så vad är de nu för skillnad?!




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

Mystiska utslag