Houtskär igen

Så var vi igen på Houtskär. Vi kom ut i går med en liten mellan landning i Pargas och häsade på lite bekanta. Barnen uppskattade de jätte mycket. De är inte ofta man hinner stanna i Pargas och göra nå extra men vi bestämde redan i början av veckan att vi skulle fara först på torsdagen till Houtskär dels p.g.a att de kunde vara köer.
Igår invigde vi första esöket till Grill/café Skagen Houtskärs gästhamn. Rekommenderar varmt att besöka om man vill bli mätt och belåten om man skall ha nå att äta :). Houskär är annars oxå en plats som jag kan varmt rek. om man vet att man är på väg å semestra i Finland. De är nog en vacker skärgård. 
Idag hade jag tänkt klippa gräset för första gången men gräsklipparen ville inte starta den stackarn är ändå 12 år gammal.
Dagen började med mulet och regn men fram mot eftermiddagen blev de sol men blåsigt och förstås så blåste de ju rakt på. De brukar annars vara ganska varmt och skönt här på gården. 
Blomrabatten som jag började på senaste gång är nu färdig inte så  å pussla ihop natur stenar men tyckte att resultatet belv ganska bra bilder kommer i morgon bara jag har fyllt på med lite nu mylla :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

nya tag