Snart

Snart är de sommarlov 29 dagar kvar alltså 3 hela veckor :). De ska nog bli skönt. Men just nu känns veckoslutena förkorta. I allafall när man har seminarier som man borde gå på. Dom är visserligen frivilliga men vi får ju övertidstimmar för seminarierna vi går och då kan man ju ta lite ledigt emellan när de finns möjlighet till de.
Lördag morgon hade de regnat Så de var vått överallt men de var friskt ute

Under veckolsutet fick man inte så jätte mycket gjort vi var nog på Emsalö men jag kom tillbaka först 17.40. Så hela dagen blev ju förstås förstörd men skönt var de iallfall att få bada bastu och njuta av lugnet. Synd bara att de blåste hårda vindar igen så de blev snabbt kallt. Söndagen var den skön hela morgonen men vid 14 tiden mulna de till. De va ju "supermåne" på natten till söndagen Man borde egentligen ha haft klockan på ringning och stigit upp och se på den men de hade man ju inte synd. 
Lite hjälpredor i farten
Men de kan ju vara skoj att vara med och hjälpa lite ibland
Den nya murade grillen som Rasse håller på med är snart färdig inte mycket kvar mera att göra.

Undrar hur länge de ska ta ännu innan man får stipendiepengarna? De skulle vara ganska skoj att få dom så småningom de har nu gått 2 veckor sedan Jag fick beslutet att jag får de

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

nya tag