Hösten på Houtskär

På bara 2 veckor har de ändrat massor här på Houtskär. Vintertidtabellerna har börjat på färjorna, missar man bussfärjan (18.30) får man snällt sitta och vänta tills följande går (20.50), nästan 2½h vänte tid. De är nog inte riktigt klokt! På vintern går dom nog på tok för glest. Igår när vi kom ut så "missade" vi färjan p.g.a att den var full i Pargas +säkert 10 bilar till för att dom inte hade ner rampen på ena färjan :(. Nog är de bedrövligt att de ska sparas på allt och titt som tätt är färjorna sönder.

Nå nog med de de är som de är. Här ute på Houtskär har nu alla löv fallit från träden en gul matta av löv ligger på gräsmattan för att vänta på att få bli krattade. Mina rosor borde klippas ner och täckas in. men ros blommar ännu trots mitten på november ska ta en bild på den sen men kan tyvärr inte sätta in den nu för jag måste ta bild med min telefon för kameran blev hemma. Ajabaja kameran får man bara inte glömma.
Tänk att i fjol den här tiden hade vi snö redan på marken. ena bilden på sidan är tagen 28.11.2010 och de är på måndagen om 1vecka.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

nya tag