Lång väntan igen

En test bild med kameran man får inställt att den tar ett pottpuri med bilder och så fixar den själv olika alltenativ

Åter en gång fick ni vänta länge innan följande blogg inlägg kommer. De finns vissa dagar som man öppnar bloggen och ska börja skriva men så är de någonting som kommer och stör så blir de inte av sen till sist. 


Sång svan fick jag för första gången se och fick en snabb bild av den

 På påsken var vi både hemma och på Emsalö, Houtskär var inget val vid de skedet dels för köerna som bildas och lång väntetid. Vi gjorde inte så jätte mycket där men de var skönt och ganska behagligt väder. Men min telefon gick och dog på påsk måndagen vet inte hur och varför. Hade kollat vädret och FB på morgonen när jag steg upp och hade den i laddaren. Men plötsligt när jag skulle kolla den på nytt efter att jag hade diskat färdig så var allt svart. Ibland har de gått att bota den med att ta ut akkun och starta om den men ingenting hände :(. Tur är att man hade en gammal hederlig Nokia sparad i en låda.

Men otroligt vad man egentligen är beroende av smarttelefonen man är ju helt out när man inte kan kolla de som man normalt kollar tex Wilma, FB, vädret, e-posten m.m. 
Och att skriva meddelanden med gamla telefonen blev ett skämt samt lite frustrerande ;). Men de går nog tar en liten tid innan man är inne i rullorna igen :D.
En Ny telefon är nog på kommande så småningom.

Den antika Nokian

Men under dom här veckorna som gått så har de egentligen inte hänt så mycket vi har alla varit friska och glada. 

För att inte tala om den vackra solnedgången 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

nya tag