Ny snö kommer

De snöar igen en lite hemlig längtan har man till våren men vi har ju bara februari ännu så några veckor får vintern hålla på ännu :). Min lite kallare än +0 sku de kunna få vara de blir så förskräckligt vått. Å så måste man dra på barnen Kurakläder.

Mimmi har nu börjat acceptera Cindy, hon gör ingenting åt henne fast hon kommer rusandes som en ångvält över golvet. Mimmi springer undan å hoppar upp på soffan eller nå så slipper hon lätt undan. Men Mimmi e förskräckligt nyfiken. Hon måste bara gå å titta på vad Cindy har för sig om hon lite försvinner ur synhåll :D. Tror att dom kommer att bli goda vänner ännu när de värsta e över.

Hittade idag en uthyres Annons på S-markets ansalgstavla om en bostad i en del av ett Eh/Ph på 3r+k och  89kvm de sku vara samma rumantal men 13kvm större än vad vi har nu + en egen går å nära till stranden. Nu går ja å hoppas att den sku vara ledig å att hyra inte e så förskräckligt hög + att de sku vara 5km utanför stan sku Äntligen få slippa ut på landet. De sku vi nog alla må bra av :).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

Mystiska utslag