Snöat åter

Så ha de igen snöat ca.10-20cm ny snö på marken de som gör de här bra e att de är inte pudersnö som tidigre har kommit utan de är lite blitt. Nu har ja varit så hurtig att jag har varit gåendes å hämta barnen (Benjamin och Lowa) från dagis de e ganska skönt egentligen fast de är lite trögt att få iväg sig och att INTE ta bilen :). Nu hoppas ja på lite mera sol igen efter den här snön så kanske man sku piggna i lite åter en gång. de va så skönt då de va sol på söndagen och halva måndagen.
Idag måste jag nog säga att Pojkarna förvånade mej att städa sitt rum då jag bad dom göra de men vad gör man inte om man får nå gott i slutet av veckan ;).

Lowa tvingar ja inte å städa men till skillnad från pojkarna så plockar hon om man säger åt henne. Igår hjälpte hon till å plocka ur köpkassen och så lade hon plastkassen i hållaren som vi köpt från IKEA. allt ska på sin plats. När man plcokar ur diskmaskin så ska HON plock ur bestickhållaren ingen annan får göra de å alla besticken kommer på rätt plats oxå. Så ollika barn kan vara egentligen. Sönerna å Dottern e som natt och dag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

Mystiska utslag