Sista dagen

Sista dagen på detta jobb känns nog lite vemodigt att sluta men man överlever väl säkert.
Nu är det sommarlovet som börjar och vi hoppas ju alla på en varm och skön sommar och inte lika blåsigt och kallt som det var ifjol.
Har ännu inte klart för mej vad jag skall hitta på att göra med barnen i sommar. Dom tre första veckorna (4-6-19.6) är i allfall Wilhelm och Benjamin i Idrottsskola.Så det är bara jag och Lowa hemma ensamma i några timmar. Benjamin är ivrig på att äntligen få göra någonting annat medan Wilhelm ännu är lite tveksam men han tycker nog ändå att det är roligt när han är med. Kanske den värsta överlopps energin försvinner från pojkarna i nå skede.

Nu har jag kommit till följande skede i mitt trädgårds arbete också håller nu på att ta bort ogräset från kantenra längs infarten som vuxit på fel sida av kantstenarna. kommer i något skede att byta ut allt sånt det gäller också asfalten som är på infarten det ser inte snyggt ut när det har sjunkit ner där bilen står hela tiden så man går egentligen inte sysslolös på gården. Skall ta lite bilder från fram gården bara vi får en gräsklippare att klippa gräset lite med

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

nya tag