MorsDag

Idag är de då mors dag alla mammors dag. I vårt hus är de väl lite som alla andra dagar förhoppnings vis lite lugnare hade bara hoppats på lite sol på himlen men den lyser med sin frånvaro. 
Nu börjar man nog på allvar vänta på sommaren så man får njuta av värme och ljuset den för med sig. Man märker att man är betydligt piggare nu än för 2 månader sedan. Men nu ska jag inte sitta och skriva så mycket utan försöka njuta av dagen i stället
Ha en trevlig 
MORSDAG 

Kommentarer

  1. Hej! Såhär vid mors dag har jag funderat lite på hur folk gör när dom behöver vara lite ifred från barnen (lite taskigt tema jsut denna dag men..) så jag frågar lite olika mänskor hur dom gör. Hur gör ni? Har ni farmor/farfar mormor/morfar? Gudföräldrar? era syskon som barnvakt? Vad gör ni helst en barnfri kväll?
    Just curious. Vi funerar nämligen på hur mycke man kan belasta andra mänskor med sina barn. :D /Eveliina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här har vi nog barnen hemma på morsdag. Får i stället ta de lite lugnare än andra dagar vi hade Barnens fammo hit och äta min egen mamma bor 300km bort så de är inte så där bara att komma.
      Barnfria kvällar har vi sällan kanske 1-2ggr/år men när de händer så satsar vi på att njuta endera med att gå ut och äta eller äta någonting gott här hemma. Föräldrar behöver ibland den egna tiden de är nog viktigt för både kropp och själ.

      Radera

Skicka en kommentar

Varje kommentar är guldvärd

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

nya tag