Nöjd :D

Nu är man nöjd igen då! Konditionsgranskningen gick bra och inga märkbara skador på huset fuktigheten låg inom dom normala gränserna tack och lov. Så nu kan man börja packa på allvar och börja planera lite smått. Och halvt önska att dom flyttar ut lite snabbare ;). Äntligen slipper man dessa betonglådor som man bott i, i 13 år. Så mycket nytt kommer vi inte att köpa förutom kanske vitrinskåp och nå andra små möbler. Nu känner man sig som ett barn på julafton :). 
Och där är heller inte nå akuta behov av renovering att göra det enda liiite större vi kanske gör är att riva Garderoben som finns i ena sovrummet och ersätta den med ett vanliga klädskåp. Jag vet hur det blir annars om vi har den kvar = en enda inkastnings skrubb (läs: städa snabbt undan garderob), Vilket gör att man inte slipper in i den ändå :P. Bilder kommer inifrån huset så fort det blir tomt och bara vi får nycklarna i handen, vi ska skriva på papprena på sportlovet 

SPÄNNANDE!!!

Och nästa vecka skall Benjamin skrivas in i skolan tänk vad tiden flyger iväg och tänk att mellersta barnet börjar skolan och det tar heller inte länge så är yngsta barnet också i förskola Hon fyller redan 5år i September så om 1½år så är hon där mina små är inga små mera.

Wilhelm och Benjam 2008 i vår första köpta bostad i Pargas

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

nya tag