Blir bättre

Lowas utslag (bältros) går nu mot den bättre sidan. Dvs att dom håller på att torka ut igår när jag tittade på dom så var den några röda partier som ännu var "aktiva". Men tror ändå att hon får vara hemma hela den här veckan. Bältros smittar ju inte om man har haft vattkoppor. Men du kan få vattkoppor om du är med nån som har bältros. De är också ovanligt att barn får de nå enstaka fall kan de dyka upp. Fördelen är ju att hon har inte klagat på att de gör ont mer än på ett ställe och de är under armen. Så hon klarade sig ant. ganska lindrigt undan måste jag säga.

Igår kom de igen mera snö väldigt onödigt tyckte nog jag. De har inte kunnat snöa ordentligt på hela vintern så varför ska de komma nu då. Man får trösta sig med de att dom har lovat varmt till veckoslutet så förhoppningsvis så försvinner snön med den värmen :). Och så får vi hoppas att de här nu var vår takatalvi (finns de nå svenskt ord för de?). Bara nu snön smälter så ska jag fundera lite på vad jag skulle ha hittat på att fixa där som buskarna var tidigare. Planer, planer. 

Kommentarer

  1. Jag svor nog också både en och flera gånger igår när snön vräkte ner. Ingen idé alls. Men våren kommer nog varje år i alla fall sa hon snusförnuftigt.
    Kan man bli botad från bältros eller har man det hela tiden i sin kropp? Va tur att Lowas verkar vara av en mildare sort.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bältros kan man bara få om man har haft vattkoppor, Vattkoppor består ju av levande virus (om jag förstått de rätt) och de finns helatiden i din kropp när du tillfrisknat från vattkopporna ingen vet väl egentligen varför de bryter sen ut som bältros i vuxen ålder. Däremot vet jag inte hur de är om man kan få bältros på nytt om man en gång har haft de.

      Radera

Skicka en kommentar

Varje kommentar är guldvärd

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

Mystiska utslag