Månadens sista inlägg

Skriver nu då månadens sista inlägg.Dagarna har vi också firat en nybliven 8-åring åren har flugit all världens väg så man inte hinner med. Igår firades Benjamins 8 årsdag med barn kalas han hade fått bjuda alla sina klass kamrater några kunde inte komma men här var ändå över halva klassen hos oss. (dom är totalt 11st på klassen Benjamin med räknad) roligt hade dom och vädret var super fint att dom även kunde vara ute. 
så igår kväll gick de en nöjd kille i säng själv njöt man av lugnet efter stormen när alla barn hade gått hem.

Vädret ja har man nu iallafall inte behövt klaga på man skulle aldrig tro att vi bara har mars månad när man tittar ut temperaturen har varit krin +8-10 grader och igår öppnade sig ån också. Igår öppnade vi även grillsäsongen här hemma och de var nog så gott. Nu väntar man bara på varma och soliga sommardagar. Nu kanske man så småningom kan sätta ner lite tid på trädgården igen då också och hoppas på att de verkligen inte kommer mera snö. 

Och så hoppas man ju på att man skulle i något skede slipper ut till Houtskär vi har inte varit dit sedan december så de kanske skulle vara tid att fara dit också :/. Med den här värmen så börjar väl gräset växa snabbt i år och man skulle inte helt orka klippa en hö åker som man hittills har  måsta göra blää.



Kommentarer

  1. ja-a Malin dessa barnkalas.... själv blir jag ju bjuden av mina barn nuför tiden!!! Hälsningar Pippe

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Varje kommentar är guldvärd

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

Mystiska utslag