Ännu en dag

Vad månne man skulle sätta på schemat idag då en tur till simstranden skulle kanske inte vara så tokigt. De verkar bli en varm dag. Igår var de mulet och regnade så där smått men de mesta kom på natten till onsdagen. Kring kl 19 klarnade det upp. Nå helt sysslolös är man kanske inte har en hög med mattor att tvätta så de är bara att börja (de är inte bara 1 o.2 utan säkert 10 :O). Måst se om jag skulle få igång sparkat trycktvätten skaftet for nämnligen sönder en vinter vi hade glömt att kolla att de var tömt på vatten i själva (Öh vad skall man kalla den) "pistolen" ) kanske?

Vi var ju faktiskt och spelade mini-golf med barnen på söndagen (7.7) jag hade bilderna i kameran och den låg i bilen så har inte kunnat sätta in bilder på de. För Wilhelm var de en hit att få spela han fick snabbt tekninken och fick bollen bra iväg skuffad, Benjamin har ju så kort tålamod så man kan ju gissa hur de gick och Lowa en aningen för liten kanske orkade inte vänta på sin tur hel vi var så många att gå igenom per bana ( 6st) borde ha delat på o och varit 3+3 nå vi testar på nytt kostar 4€ att hyra klubba lite minder för barn under 6 år tror de var 2,50€ el 3€?


Spännande och testa på nå man inte gjort tidigare så att man lite måste pella sig :P
Lowa var glad över att ha turen att få bollen i hålet på andra slaget

Wilhelm fick tekniken ganska snabbt

HAde tänkt ta en bild på alla barn på bänken men de var bara en som ville vara med  :)

Svårt att koncentrera sig så som man skall inte alltid så lätt ;)

Och så vår vänsterhänta (alla andra högerhänta) lilla dam fullt koncentrerad innan hon tappade intresset :)

Vi fixade upp ingången de va fullt med ogräs som hade hunnit växa massor och trappan som varit halvfärdig i 2 år blev nu äntligen färdig väggen skall jag försöka tvätta med högtryckstvätt



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

nya tag