Fredag 5.7

Så var det fredag idag konstigt att man är trött fast man inte varit på jobb. Men de kan kanske bero på at man vaknar ett par gånger per natt vet inte varför.

Lowa lärde sig igår att komma upp på cykel själv igår utan att ja hjälpte och höll i henne bra gick det. Nu behövs de bara att få lite balansen och att svänga på sin plats ännu så cyklar hon helt galant. Tänk så olika det har varit att öva cykla med barnen. När Wilhelm var 5 (fyllde 6 i oktober) så skulle vi öva med honom att cykla men han var absolut inte intrsserad ett år senare så hoppade han bara på sin 12" cyken och så cyklade han i väg. Benjamin var 5år,  när han började cykla med samma cykel han övade själv och var envis och gav inte upp. Och nu Lowa 4 år cyklar redan nästan själv hon går till och med själv till sportplan som är bara 100m från oss och övar. Men på två dagar har hon lärt sig massor. (12" har vi ju inte kvar mera tror hon skulle ha haft lättare att öva på den när den var så mycket lättare än hennes 16" cykel)

Men nu skall jag ta och dammsuga och plocka upp och få hushållet i skick att man kan lämna det för en vecka när vi åker till Houtskär (vi åker först i morgon så det blir inget torg gående på Houtskär imorgon)
Men annars har man inget extra på programmet idag som vanligt

Jag hamnade att klippa lite buskaget igen dom växer ju som ogräs
Kommer antagligen att ta bort dessa buskar på hösten
å här såg de ut efter att jag hade klippt till dom
 de är inte helt färdigt ännu


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

nya tag