Så hade vi juli då

Så var vi inne i Juli då. Började juli månaden att komma hem lite emellan och ladda batterierna innan tar en tur på följande tripp ~Houtskär. Jag hoppas att vi får sommarn med oss dit som man nu följt med så verkar där inte göra annat än regna och vara allmänt svalt :). Måste säga att nog har man lyxigt att ha möjlighet att vara på två stället och koppla av även om det kräver städning (på båda ställena) och gräsklippning 3h(på ena stället). Men man är i allafall inte hemma. 
På Emsalö har barnen simmat för fullt när man har stranden nära. Både Lowa och Benjamin har nu på en vecka vågat börja "dyka" och Benjamin simmar allt bättre hela tiden. Wilhelm har inte så myket intresse att vara i vattnet men försöker nog vara med på ett hörn.

Tiki hänger med ännu trotts sin "höga" ålder men hon kommer att få nöjet att inte behöva åka bil till Houtskär utan hon får vara med Fammo på Emsalö. Tiki fyller 12år den 24.7 vilket är en hög ålder för en Flat Coated Retriver som har en levnads ålder på 7-9år. 

Cindy 2½ år till vänster och Tiki (11år) till höger

Lowa  just kommit upp ur vattnet Cindy i bakgrunden

Wilhelm 

Benjamin simmar för fullt han skulle kunna bo i vattnet om han fick 


Kommentarer

  1. Herreguuud är tiki redan 12!? Tiden går... För att int tala om att Lowa var bebis då jag såg henne sist ;)

    SvaraRadera
  2. Tiden går lite för fort emellan jo :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Varje kommentar är guldvärd

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

nya tag